Yalnızdut Şehit Kemal Akyiğit Özel Eğitim Meslek Okulu

Vizyon: Okulumuzun vizyonu;Alanı ile ilgili tüm gelişmeleri takip eden öncü, yenilikçi örnek bir kurum olmanın yanında bilgili, becerikli, kendine güvenen, ülkesini ve milletini seven bireyler yetiştirmek.

Misyon: Okulumuzun misyonu: Hafif düzey zihinsel yetersizliği olan 27 yaşından gün almamış bireylerin, temel yaşam becerilerini geliştirmek, topluma uyumlarını sağlamak, iş ve mesleğe yönelik bilgi ve beceriler kazandırmak.

Başarılar:

Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Özel Eğitim Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı ile Hafif düzey zihinsel yetersizliği olan lise düzeyindeki öğrencilerin yerleştirilmesi yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun spor kulübü çatısı altında masa tenisi ve atletizm faaliyetleri yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yalnizdutozelegitimmeslekokulu.meb.k12.tr

Adres - YALNIZDUT KÖYÜ YALNIZDUT KÜME EVLERİ YALNIZDUT ŞEHİT KEMAL AKYİĞİT ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULU BLOK NO 43/2 KADİRLİ / OSMANİYE

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - YALNIZDUT KÖYÜ YALNIZDUT KÜME EVLERİ YALNIZDUT ŞEHİT KEMAL AKYİĞİT ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULU BLOK NO: 43/2 KADİRLİ / OSMANİYE

Ulaşım Dolmuş

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10 km